Obnova stare crkve

Saznajte sve o radovima koje smo započeli i kako se možete uključiti

NOVI ŽUPLJANIN

KRŠTENJE

VJENČANJE

KRIZMANICI

ZARUČNIČKI TEČAJ

ŽUPNI LISTIĆ

SVETE MISE

Ponedjeljak: 18:30
Utorak – subota 7:00 i 18:30
Nedjelja: 8:00, 9:30, 11:00 i 18:30

Ljetni raspored kroz srpanj i kolovoz
Ponedjeljak – subota: 18:30
Nedjelja: 8:00, 10:00 i 18:30

ŽUPNI URED

Utorak – petak: 9:00 – 12:00 i 17:00 – 18:30

Ljetni raspored kroz srpanj i kolovoz
Utorak – petak: 17:00 – 18:30

tel: +385 1 2001 605
*Hitni slučajvi javite se nakon mise

Svi događaji

Nadolazeći događaji u našoj župi

Pratite nas na fb

Nightfever 2018.

Župa Svih Svetih Sesvete

2 days 12 hours ago

[Hvala svima na sudjelovanju na ovogodišnjem Nightfveru!]

Šestu godinu zaredom u župi Svih Svetih u Sesvetama organiziran je Nightfever-večer otvorenih vrata crkve u kojoj su se mladi mogli susresti s Isusom na drugačiji način. Ove se godine Nightfever održao 19.listopada. Kao i uvijek, cjelokupni program započeo je svetom misom koju je prevodio vlč. Ivan Valentić, povjerenik za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije. On je u propovijedi poručio mladima, baš kao što i Isus govori u evanđelju, da se ne boje. Potaknuo je mlade na razmišljanje o tome što Gospodin s njima želi učiniti, na što ih poziva te je naglasio kako nakon ove večeri ne bi smjeli ostati isti i nepromijenjeni.
Nakon svete mise uslijedilo je euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Kroz cijelu večer mladi su imali mogućnost prići oltaru, kleknuti, upaliti lučicu koju su dobili na ulazu te Isusu predati svoje molitve. Svi koji su željeli, mogli su svoje molitve i zapisati te ubaciti u molitvenu kutiju iz koje će molitve biti odnesene u Meksiko, pred Gospu od Guadalupe. Isto tako, mladima su cijelu večer bili dostupni svećenici za sakrament svete ispovijedi.
Kao i svake godine, svi okupljeni imali su priliku poslušati i jedno svjedočanstvo. Ove godine mladima se obratio Marin Periš, simpatični voditelj Božanstvene komedije s Laudato televizije. On je iz primjera svoga života dao mladima smjernice kako i razne situacije u životu, bile one dobre ili loše, mogu poslužiti kao put koji vodi bliže Bogu.
Cjelovečernji program pjesmom i meditacijama animirao je zbor mladih „Aeternitas“. (ik)