face icon

forum icon

aktivnosti za djecu / ministranti
Održana duhovna obnova za ministrante PDF E-mail

sluzbaU subotu, 21. veljače, u župi Svi Sveti Sesvete je organizirana duhovna obnova za naše ministrante. Susret je, kako i priliči, započeo zajedničkom molitvom u pastoralnom centru. Nakon molitve uputili su se prema župnoj dvorani za druženja „Emaus“ gdje je župnik Mario Migles kao voditelj duhovne obnove održao prigodni nagovor.

Više...
 
UVOĐENJE MINISTRANATA U MINISTRANTSKU SLUŽBU PDF E-mail

U nedjelju, 02. prosinca 2012., za vrijeme svete Mise u 09.30 sati, u pastoralnom centru naše župe Svih Svetih u Sesvetama održao se obred uvođenja novih ministranata u ministrantsku službu. U zajednicu ministranata naše župe primljeno je 19 novih dječaka i djevojčica.

Više...
 
Izlet dječjeg zbora i ministranata PDF E-mail
ministranti zbor izletU subotu 27. ožujka 2012. godine dječji zbor i ministranti, u pratnji časne sestre Ksenije, đakona Kristijana i nekolicine mladih bili su na izletu u Karlovcu i okolici.

Župnik se želio zahvaliti djeci što su svojim pjevanjem, ali i ministriranjem uveličali brojna misna slavlja tijekom godine pa ih je nagradio izletom. Na izlet smo krenuli u 08:00 sati. Prvo odredište bio je Krašić gdje smo posjetili župnu crkvu Presvetog Trojstva. O mjestu, crkvi i o blaženom Alojziju Stepincu nekoliko riječi rekla nam je časna sestra. Bili smo u kući u kojoj je radio i boravio kardinal Stepinac, vidjeli smo radnu sobu, kapelicu, spavaću sobu... Većina stvari u sobi su kardinalove ili se njima kardinal služio, a to su kaleži, dalmatinke, biblije, molitvenici... Krenuli smo prema Ozlju, prošli smo kraj munjare, a zaustavili smo se kako bi pogledali stari grad.
Više...
 


Stranica na kojo se nalazite koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice.