face icon

forum icon

hodočašća
285. ZAVJETNO HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU 10. i 11. RUJNA PDF E-mail

Dragi mladi župe Svih svetih! (od 14 g. nadalje)
I ove će se godine, 10. i 11. rujna, održati hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu. Želja nam je da se, kao i svake godine, pridružimo te zajedno s mladima iz različitih dijelova naše Nadbiskupije krenemo na ovo lijepo hodočašće. Od šarolikog programa izdvajamo svjedočanstvo naše atletičarke Blanke Vlašić, susret mladih s kardinalom Josipom Bozanićem, navečer služba svjetla i cjelonoćno klanjanje. 
Ide se vlakom iz Sesveta (vrijeme ćemo javiti), a vlak s glavnog željezničkog kolodvora kreće u 7.20. Dolazi se u Konjščinu i nastavak pješice. U nedjelju je povratak opet vlakom. 

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1050050678383959&id=535650039824028

 
Hodočašće mladih iz župe u Sarajevo PDF E-mail

01Iz župe Svi Sveti Sesvete grupa od šezdesetak mladih posjetila je sa svojim kapelanom vlč. Markom Baršićem na Bijelu nedjelju, 12. travnja 2015., sarajevsku katedralu Srca Isusova. Na početku misnog slavlja mlade i njihovog kapelana Marka je pozdravio kanonik mons. Ante Meštrović, rektor katedrale koji je i pozvao župljane župe Svi Sveti Sesvete da se izgradi prijateljstvo između ove župe i sarajevske katedrale. Grupa mladih je učinila prvi korak, a očekuje se u budućnosti posjet katedrali i starijih župljana.

Više...
 
Sesvetsko–vugrovečki dekanat na hodočašću Stepinčevim stopama PDF E-mail

stepinac1

Dana 14. ožujka 2015. godine 400 župljana Sesvetsko-vugrovečkog dekanata hodočastilo je putovima blaženog Alojzija Stepinca s nakanom za njegovo što skorije proglašenje svetim.

Više...
 
Hodočašće mladih u Mariju Bistricu 2014 PDF E-mail

bistricamTradicionalno hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u hrvatsko nacionalno marijansko svetište Majke Božje Bistričke ove će se godine održati u subotu i nedjelju, 13. i 14. rujna.

Polazak za mlade naše župe koji će pješačiti je u subotu, 13. rujna, u 4.20 sati. U 12 sati bit će sveta misa u Vinskom Vrhu gdje e se susresti s ostalim mladim hodočasnicima i nastaviti put prema Mariji Bistrici.

Što treba ponijeti? Vreću za spavanje, podložak za vreću, hranu za put (sendviči, voda, voće, grickalice), rezervnu obuću i odjeću, kišobran i/ili kabanicu i dobro raspoloženje!

PROGRAM HODOČAŠĆA:

Više...
 
HODOČAŠĆE U LUDBREG 2014. PDF E-mail
26 ludbreg svetiste
Pozivamo župljane da se prijave za hodočašće u Ludbreg u svetište Predragocjene krvi Kristove.
 
 
 
Jedan autobus je već popunjen, a drugi će ići ako se prijavi dovoljan broj zainteresiranih zaključno do srijede, 3. rujna.
 
Polazak je u subotu, 6. rujna, u 7.00 sati.
 
Početak«12»Kraj

Stranica 1 od 2

Stranica na kojo se nalazite koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice.