face icon

forum icon

mladi / srednjoškolci / Naša župa domaćin tribini za mlade
Naša župa domaćin tribini za mlade PDF E-mail

tribina mladi 2013U petak, na blagdan svetog Nikole, održana je 2. po redu Dekanatska tribina za mlade, a ovog je puta domaćin bila naša župa.

Pred otprilike 300 okupljenih mladih susret su otvorili srednjoškolci svojim kratkim igrokazom koji je prikazao duhovnu borbu djevojke s kušnjama suvremenog društva.

Koristeći samo mimiku i geste svoga tijela uz glazbenu podlogu dočarali su kako napasti mogu utjecati na život mlade osobe, ali i pokazali nadu - Isusa koji čeka i podiže iz svakog pada.

Svojim su nas performansom odlično uveli u druženje s pjevačicom Marijom Husar-Rimac. Ona nam je na zabavan i produhovljen način  svjedočila o svom putu prema otkrivanju Boga, o svom obraćenju i obraćenju njezine obitelji, o tome kako sada živi svoju vjeru u svakodnevnom životu te nas potaknula da rastemo i dalje u vjeri i budemo svjetlo svijeta.

 

Stranica na kojo se nalazite koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice.