face icon

forum icon

mladi / studenti i rad. mladež
10. Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru. PDF E-mail

Mladi župe Svih Svetih iz Sesveta sudjelovali su 29. i 30.travnja na 10. Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru.

 Sesvećani su, njih 110, svoje putovanje započeli u subotnje jutro. Nakon pozdrava i blagoslova koji im je dao župnik Mario Migles,  sa svojim su se kapelanom vlč. Ivanom Vučakom zaputili prema prvoj postaji svoga putovanja, gradu Đakovu.  Po dolasku u grad obišli su znamenitu đakovačku katedralu te saznali ponešto o njenoj povijesti. Put je dalje vodio prema Tordincima, mjestu 15-ak kilometara udaljenom od Vinkovaca. Upravo je župa Presvetog Trojstva iz Tordinaca bila domaćin mladima iz Sesveta. Nakon smještaja po obiteljima i školi, mladi su se okupili u dvorani na zajedničkom programu. Osim Sesvećana, u istoj su župi bili smješteni mladi iz Lipovljana i Rijeke. Domaćini su za svoje goste pripremili bogat program prepun pjesme, igre i veselja. Večer je završila molitvom u župnoj crkvi koju je predvodio župnik iz Tordinaca, vlč. Dejan Bubalo.

Više...
 
Održana duhovna obnova za mlade PDF E-mail

DVIJE NIJANSE VJERE

obnova1Subota, 7.ožujka 2015. godine, u župi Svih Svetih u Sesvetama bila je rezervirana za korizmenu duhovnu obnovu mladih koju je vodio velečasni Vladimir Kerečeni, župni vikar župe sv. Blaža iz Zagreba. Već je samim naslovom zainteresirao stotinjak mladih, kako iz župe Svih Svetih, tako i iz susjednih župa, da dođu i provedu poslijepodne na drugačiji način.

Više...
 
Poziv na duhovnu obnovu za mlade PDF E-mail

duh obnova mladi

 
9. susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku PDF E-mail
26. – 27. travnja 2014.
 
Pripreme za susret
 

 shkm14 plakat 13Mladi naše župe, kako srednjoškolci, tako i studenti i radnička mladež, počeli su još u siječnju s pripremama za 9. susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku. Pod vodstvom župnika Marija Miglesa zajedno su u parovima pripremali vjeronaučne susrete prateći teme vezane uz geslo 9. SHKM-a u Dubrovniku: „Na slobodu pozvani!“. Među njima našlo se tema kao što su znamenitosti grada Dubrovnika, razmišljanja o slobodi, vjeri, obitelji.

Više...
 
Mladi u posjeti dječjoj bolnici u Gornjoj Bistri PDF E-mail
 

Želeći učiniti dobro djelo te se tako još bolje pripremiti za naš najveći blagdan Uskrs, na svojim susretima četvrtkom došli smo na ideju da želimo na poseban način posvjedočiti svoju pripadnost Kristu te učiniti nešto za našu najmanju braću. Odlučili smo posjetiti Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri. Stupili smo u kontakt s bolnicom te dogovorili posjet u subotu, 12. travnja. Tijekom tjedna koji je prethodio posjetu marljivo smo skupljali obuću, odjeću, hranu, slatkiše i druge potrepštine koje su potrebne djeci.

posjet bistra

Više...
 
Početak«12»Kraj

Stranica 1 od 2

Stranica na kojo se nalazite koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice.