Vi ste sol zemlje ... Vi ste svjetlost svijeta. Ne može se sakriti grad što leži na gori. Niti se užiže svjetiljka da se stavi pod posudu, nego na svijećnjak da svijetli svima u kući. Tako neka svijetli vaša svjetlost pred ljudima da vide vaša dobra djela i slave Oca vašega koji je na nebesima. (Mt 5,13-16)

Dragi župljani,

Upravo ste vi sol zemlje i svjetlost svijeta. Pridružite nam se u zajedničkom karitativnom djelovanju i promicanju djelotvorne kršćanske ljubavi. Sigurno se pitate kako možete pomoći, a mi ćemo vam rado pomoći odgovorom. Kreativni ste? Imate projekt u glavi? Ili slobodnog vremena, znanja ili neku sposobnost kojom bi nesebično pomogli u postojećim projektima? Želite li financijski ili donacijom karitativno djelovati? Javite nam se i pojačajte našu bazu volontera ljubavi.
Za vas smo tu svakog četvrtka u uredovno vrijeme: 17:30 – 18:30 kad se možete:
prijaviti kao volonteri:

• u dovoženju i podjeli kruha
• biti kreativni u KR Anđelčić
• sudjelovati u radionici Dođi i igraj se s nama
• donirati hranu, ortopedska pomagala, namještaj ili novčani prilog za naše projekte

Uplate možete izvršiti u župnom uredu ili na žiro račun župnog Caritasa:HR1123600001501074784

Ako si prvopričesnik ili krizmanik uključi se:

•  u humanitarnu biciklijadu Radosni što postojimo - svojom kotizacijom i aktivnim sudjelovanjem dat ćeš nekome u potrebi mjesto pod Suncem
•  u projekt Daruj sa srcem gdje ćeš kao krizmanik moći prodavati pšenicu, a kao prvopričesnik donirati školski prilog kojeg ćeš moći prodavati na Štandu prvopričesniku na Nedjelju Caritasa
•  u projekt Vidim, dajem, osjećam u kojem ćeš u vrijeme korizme skupljati novčani prilog u Kutijicu ljubavi te tako pomoći svome vršnjaku u potrebi. Sve potrebne informacije dobit ćeš na satu vjeronauka u župi.

Ako si učenik prvog, drugog i četvrtog razreda osnovne škole uključi se:

• u projekt Pomozimo sv. Nikoli u kojem ćeš skupljati slatkiše i tako darivati one koji su u potrebi. Sve informacije ćeš dobiti na satu vjeronauka u školi.

Dragi župljani molimo vas da naš rad podržite molitvom, aktivnim sudjelovanjem kao volonteri ili novčanim prilogom.

75
Korisnika
45
Volontera
12
Projekata