Zbor mladih čini 40-ak članova koji svoje glazbene talente daruju župi kako bi misna slavlja mogla biti na što veću slavu Božju.

Tradicionalno svake godine održavamo Božićni koncert za koji se pripremamo nekoliko mjeseci unaprijed. Zbor ima čast pjevati i na već svima poznatom Nightfeveru za mlade, a tu je i Križni put ulicama Sesveta, kao i sudjelovanja na mnogim smotrama zborova koje se održavaju kroz cijelu godinu.

Zbor je gostovao u različitim župama u Hrvatskoj, ali i u susjednim državama. Pjesma ‘Aeternitasa’ čula se u sarajevskoj i novosadskoj katedrali. Svake godine u rujnu zbor odlazi na izlet na kojemu se članovi pobliže upoznaju i druže. Nadalje, druženja ne nedostaje niti na svakoj probi koje se održavaju svaku srijedu te neposredno prije nedjeljne mise.

Zbor mladih ‘Aeternitas’ župe Svih Svetih u Sesvetama poziva sve srednjoškolce, studente i radničku mladež dobre volje da se priključe zboru kako bi u još jačem sastavu veličali večernju Svetu misu. Posebno važnu ulogu u zboru imaju naši talentirani svirači, a iznimno bi nam bilo drago kada bi ih bilo još više. Naravno, svi instrumenti su dobrodošli. Zainteresirani neka se jave voditeljici Zrinki Perić nakon nedjeljne mise.