Mlada misa vlč. Domagoja Topića

U nedjelju 25. lipnja 2023. u 11:00 mladu misu slavit će naš župljanin vlč. Domagoj Topić pod mladomisničkim geslom “Pasi ovce moje” (Iv 21, 16). Domagoja možete upoznati u kratkom videu kojeg je objavila Zagrebačka nadbiskupija:

Nastavi čitati

Blagdan svete Rite

U ponedjeljak 22. svibnja 2023. večernju svetu misu u 18:30 povodom blagdana svete Rite predvodi vlč. Tomislav Šagud, župnik župe Presvetog Trojstva u Prečkom.

Nastavi čitati

Koncert zbora Aeternitas

Naš zbor mladih će nakon večernje mise održati svoj tradicionalni koncert uoči Božića s kojima svake godine iznova oduševljavaju sve prisutne. Svi smo pozvani na ovaj predivan događaj.

Nastavi čitati

Koncert KUD Sesvete

Nakon večernje svete mise, Kulturno-umjetničko društvo će u pastoralnom centru održati svoj tradicionalni koncert uoči Božića. U naša sjećanja prizvati će kulturno-duhovnu baštinu našega naroda koju smo obavezni čuvati od zaborava. Sve vas poziva da se odazovete.

Nastavi čitati

Duhovna obnova

Nakon večernje mise u pastoralnom centru naša s. Ozana održat će kratku duhovnu obnovu. Uslijed tolikih materijalnih priprema za iščekivanje nama najdražeg blagdana, često zaboravimo na onu duhovnu. Ova duhovna obnova je jedan korak koji bi nam trebao pomoći da proniknemo u otajstvu Božjega silaska s neba među ljude. Kako...

Nastavi čitati

Koncert KUD Sesvete

Treće nedjelje došašća nakon večernje svete mise Kulturno-umjetničko društvo Sesvete će održati svoj tradicionalni koncert u pastoralnom centru u kojem će još jednom oživiti u nama bogatu kulturnu-vjersku baštinu koju moramo sačuvati od propasti.

Nastavi čitati

Veliki susret obitelji

Sve obitelji su pozvane na misu u 11 sati druge nedjelje došašća, nakon nje održat će se kratki nagovor, te slijedi jednostavan, ali topli ručak u dvorani Emaus. Ništa se ne mora platiti, jedino je potrebno prijaviti se ranije u župnom uredu ili na nakon mise, te doći s puno...

Nastavi čitati

Velika Božićna ispovijed

Velika Božićna ispovijed za odrasle će početi u 15:00 sati u pastoralnom centru. Na raspolaganju će biti petnaestak svećenika. Molimo da se za ispovijed pripremite pravovremenim ispitom savjesti.

Nastavi čitati

Ispovijed za djecu

Velika Božićna ispovijed za sve školske uzraste će početi u 11:00 sati u pastoralnom centru. Na raspolaganju će biti petnaestak svećenika. Molimo sve da dođu na vrijeme, jer uvijek se nađe nekolicina koja misli kako će izbjeći red ako dođu kasnije, no na kraju dođu kada je sve već gotovo....

Nastavi čitati

Paljenje 4. adventske svijeće

Pridružite nam se na paljenju četvrte adventske svijeće. Molitva i obredno paljenje svijeće na adventskom vijencu oko Gospina kipa počinje nakon večernje mise, a program se kasnije nastavlja druženjem uz prigodno piće i hranu kod kućica na našoj terasi.

Nastavi čitati